top of page
  • Foto van schrijverMask'ara

Avondje uit in Antwerpen: de Show Queen Awards

Voor een bijzondere avond

Bent u op zoek naar een avondje uit in Antwerpen? Dan is het bijwonen van de Show Queen Awards misschien wel een goed idee.

Wat is de Show Queen Awards?

De Show Queen Awards is een jaarlijks evenement georganiseerd door vzw Pearl Entertainment. Tijdens deze spectaculaire show wordt u overdonderd door beroemde showqueens, dragqueens, vrouwelijke impersonators, lookalike-artiesten en meer. Dit jaar gaat het evenement door in Den Boomgaard in Ranst op 17 juni 2023. Zoals gewoonlijk zullen er heel wat kandidaten meedingen naar de prijzen, tijdens een avond waarin influencers en leden van de LGBTQ+ gemeenschap in de kijker worden gezet.


Ook Mask’ara dingt mee naar de prijzen

De huidige twee zaakvoerders van Mask’ara waren in het verleden al Personality King and Queen en hopen ook dit jaar weer in de prijzen te vallen en de gegeerde awards voor King en Queen in de wacht te slepen.

Mask’ara in Borsbeek in Antwerpen is een ambiancerestaurant waar u al sinds 2008 uw ogen de kost geeft, uw lachspieren traint en smult van het heerlijke eten. De heerlijke travestieshows zijn geliefkoosd bij velen en een bekende halte in het uitgaansleven in Antwerpen.


Doorheen de jaren heen hebben Mask’ara of leden van de club al meerdere awards gewonnen. Dit in verschillende categorieën, waaronder beste show tempel, beste showqueen, beste spektakelrestaurant, publieksprijs, beste make-up en meer.


Bestel tickets voor de Show Queen Awards

Houdt u van travestieshows en/of draagt u de LGBTQ+ gemeenschap een warm hart toe, wees er dan bij op 17 juni in Ranst bij de uitreiking van de awards. De Show Queen Awards is het travestie-evenement van het jaar en de ideale gelegenheid voor een leuk avondje uit. U koopt tickets voor de awardshow via Eventbrite.


231 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page