top of page

Mask'ara praktisch – hoe reserveren?

Mask'ara huisreglement

Mask'ara

Het Mask'ara team voelt zich enorm vereerd u te mogen begroeten in ons betoverend kader in Borsbeek. We beloven u mee te nemen naar een andere tijd en plaats waar u zorgeloos kunt genieten en u zich tegoed kunt doen aan lekkere spijzen en dranken. Om dit alles voor u en voor ons feilloos te laten verlopen, hebben we enkele huisregels opgesteld:

1) reserveren kan enkel via de telefoon, en dit van maandag tot en met vrijdag, tussen 16.00 uur en 20.00 uur, op het nummer 03 297 07 47.

2) na de telefonische reservatie kan u via de website of telefonisch de menukeuze doorgeven. Klik hier om onze menukaart te bekijken.

3) uw menukeuze moet uiterlijk 21 dagen voor datum van reservatie ingevuld terug in ons bezit zijn, vergezeld van een voorschot van € 20 per persoon. U kunt dit persoonlijk binnen brengen bij Mask'ara (van maandag tot en met vrijdag, tussen 16.00 uur en 20.00 uur) of storten op onze bankrekening BE17 7512 0045 8321. Indien u stort, gelieve uw reservatiedatum en reservatienaam op te geven onder vermelding.

4) bij een reservatie vanaf 15 personen of meer, gelieve de keuze van de hoofdgerechten te beperken naar 2 in plaats van 4.

5) op de avond van reservatie wordt u verwacht tussen 19u en 20u, zodat wij alvast op tijd kunnen aanvangen met het serveren van uw voorgerecht.

6) op het einde van de show krijgt u de rekening van het nog resterende bedrag van het menu en de geconsumeerde dranken. Daarna worden alle andere bestellingen gelijk afgerekend, dit om misverstanden te voorkomen.

7) bij annulatie van uw reservatie behouden wij het recht om uw voorschot te blokkeren, tenzij u ons telefonisch op de hoogte brengt, minstens 48u voor datum van reservatie. Zijn er mensen die de avond zelf niet komen opdagen bij hun gezelschap, dan wordt het menu toch opgediend en volledig aangerekend aan de rest van het gezelschap.

8) om mogelijke misverstanden te vermijden raden wij u aan om uw betalingsbewijs de avond zelf mee te brengen.

Mogen wij u danken voor het vertrouwen dat u in ons stelt!

bottom of page